Detta är Mixi Bygg AB

Vi på Mixi Bygg AB är en firma som kan erbjuda våra kunder tjänster av hög kvalitet. Vi har många års erfarenhet inom branschen och erbjuder våra kunder helhetslösningar. När det kommer till byggprojekt är vi den rätta firman för dig. Vårt team är bland de bästa i branschen. De är kunniga och möter alltid våra kunder med ett leende på läpparna. När du anställer oss finns det inga dolda avgifter, och vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert.

Pålitliga och flexibla medarbetare

Våra medarbetare är vad som särskiljer oss på Mixi Bygg AB från andra företag och vad som gör vår firma så unik. Alla våra medarbetare är vänliga, pålitliga och har den rätta erfarenheten och utbildningen för att arbeta inom branschen. När du anställer oss för ditt projekt kan du förvänta dig att du alltid blir bemött med respekt, och vi anpassar oss efter dig.

Passion för våra kunder

Vi på Mixi Bygg AB förstår att det är ett stort val att välja firma när du vill påbörja ditt projekt. Du har din vision och du vill att det ska bli rätt. När du väljer oss kan du lita på att vi alltid lyssnar på dig, och vi genomför det projekt som du drömmer om. Vi sätter våra kunder först, för utan våra kunder finns inte vår firma. Fråga oss gärna om omdömen från våra tidigare kunder. Vi har många nöjda kunder och många som återkommer när de ska börja på ett nytt projekt. Hör gärna av dig för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig.